BUBAR PARLIMEN : PM ISMAIL SABRI MEMPUNYAI MISI YANG JELAS UNTUK NEGARA


PERDANA MENTERI Dato’ Seri Ismail Sabri Yaakob yakin dengan pembubaran parlimen  kali ini dapat menstabilkan sosial politik tanah air dan sekaligus dapat mensejahterakan kehidupan rakyat.

Pembubaran yang diumumkan petang tadi ianya bukan kerana tunduk kepada mana-mana pihak dan PM memandang lebih jauh kehadapan untuk negara.

Pembubaran ini juga ialah lambang keyakinan PM Ismail Sabri yang juga Naib Presiden Kanan UMNO yang mana melihat perlunya kestabilan politik negara dengan memberikan mandat sepenuhnya kepada rakyat.

Rakyat harus bijak dgn memilih hanya 1 parti yang memiliki majoriti tanpa perlu ada ganggu gugat dari parti-parti cebisan rakan kerja sama yang tidak kukuh  yang akhirnya boleh membawa negara kepada kecelaruan politik dek kerana perebutan kuasa dan ugut mengugut antara parti.

PM DSIS telah terbukti mampu dan berjaya membawa negara keluar dari polimek politik kecelaruan dengan kerjasama antara parti demi kestabilan.

Ismail Sabri perlu untuk rakyat kekalkan demi menyambung agenda #KeluargaMalaysia yang terbukti berjaya mengeluarkan rakyat dari pandemik dan menstabilkan politik dan membantu ekonomi rakyat sehingga semua rakyat merasai akan agenda #KeluargaMalaysia

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.